سیلو مرکزی کابل - وزارت مالیه روزانه (۳۰) هزار قرص نان خشک برای عودت کنندگان در تورخم توزیع می کند

admin_mof
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۵:۳۲
خبر

امارت اسلامی افغانستان با تمام توان تلاش می کند تا به مشکلات مهاجرین افغان در زمان معیین و شکل احسن رسیدگی کند، در حال حاضر یک کمیته مشترک برای رسیدگی به وضعیت هموطنان که به شکل اجباری از پاکستان بازگشتانده شده، تشکیل شده و شروع به کار کرده است تا سرپناه، مواد خوراکي و روغنیات را برای آنها فراهم سازند.
بر همین اساس، سیلوی مرکزی کابل - وزارت مالیه با هماهنگی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، مسئولیت تأمین نان خشک مهاجرین افغان در تورخم را به عهده گرفته است که روزانه تا (۳۰) هزار قرص نان خشک به آنان تهیه و توزیع می کنند.
مولوی نصرالله منصور، رئیس سیلوی مرکزی وزارت مالیه می گوید که کمک به مهاجرین افغان که اجباراً از پاکستان اخراج شده و در فصل سرد زمستان به کشور باز گردانده شده، کمک با آنها مسئولیت دینی، انسانی و ملی خود دانسته و تا زمانی جابه جایی شان به روند تهیه نان خشک از طریق سیلوی مرکزی ادامه خواهد داشت و همچنان تلاش می ورزیم تا مواد خوراکی ضروری دیگر نیز برای ایشان فراهم سازیم.
در سه روز گذشته سیلوی مرکزی کابل برای عودت کنندگان (یک صد هزار) قرص نان خشک توزیع کرده است که همچنان سیلوی مذکور داشهای نان پزی، وسایل و پرسونل خویش به تورخم انتقال دا ده، تا در آینده نزدیک روند پخت‌و پز نان در تورخم آغاز کند.

خبر

قابل تذکر است که سیلوی مرکزی کابل پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی، در نتیجه تلاش های رهبری وزارت مالیه فعال شده و اکنون در زمینه های ذخیره سازی گندم، تولید آرد با کیفیت، پخت نان خشک، ناشتا، روت، کیک و کلچه فعالیت می کند و همچنان زمینه کار برای بیش از (۴۰۰) تن در این سیلو فراهم شده است.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۳:۳۴
Background image

وزیر مالیه با نمایندگان عزیزی گروپ دیدار نمود

۲۶ حوت ۱۴۰۴هـ.ش

الحاج ملا محمد ناصر آخند وزیر مالیه در مقر مقام این وزارت با نمایندگان عزیزی گروپ دیدار نمود.
در این دیدار به منظور هماهنگی بهتر میان دو طرف همکاران جدید از سوی عزیزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۴
Background image

امور گمرکی کشور در سال (۱۴۰۴) دوازده درصد پیشرفت نموده است

۲۶ حوت ۱۴۰۴هـ.ش
جلسه ارزیابی تخنیکی امور انجام شده گمرکات در سال جاری (۱۴۰۴) هـ.ش به صورت آنلاین و حضوری تحت ریاست الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات وزارت مالیه برگزار گردید.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۴
Background image

در طول سه هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

۲۱ حوت ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در طول سه هفته گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، هرات و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده. . .

بازگشت به صفحه خبر