سمینار تحت عنوان" تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات دایر گردید

syllab_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۴۱
...........

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه سیمینار را تحت عنون "تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات در مسجد این وزارت دایر نمود.
 در این سمینار مولوی عبدالهادی سیف الخالد، رئیس دعوت و ارشاد، شیخ الحدیث محمد مبین امینی، مدرس و امام ریاست دعوت و ارشاد، مولوی وصیف احمد احمدی، آمر هماهنگی ادارات  مرکزی و ولایتی ریاست دعوت و ارشاد و شماری از مسئولین دیگر اشتراک داشتند. 
امام و مدرس ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه طی سخنانش به اشتراک کنندگان در رابطه به حلال و حرام در اسلام معلومات داده افزود، اسراف، استفاده از مواد نشئه آور و خیانت در امانت حرام است  و از اشتراک کنندگان خواست از این کارها جداً پرهیز نمایند. 
آمر هماهنگی ادارات مرکزی و ولایتی ریاست دعوت و ارشاد گفت، کسی که در یک نظام کار و فعالیت می کند، باید خود را مطابق به شرایط آن نظام عیار سازد. تطبیق قانون امربالمعروف یکی از شرایط این نظام اسلامی است که ما بعنوان کارمندان این نظام آنرا تطبیق کنیم.
رئیس دعوت و ارشاد به اشتراک کنندگان بخاطر حفاظت از بیت المال و امانت، احترام به یگدیگر و اشتراک در نماز و دروس تأکید نموده و سیمینار با دعای خیر اختتام یافت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۴۱
Background image

سمینار تحت عنوان" تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات دایر گردید

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه سیمینار را تحت عنون "تطبیق قانون امربالمعروف " برای کارمندان ریاست خدمات در مسجد این وزارت دایر نمود.
 در این سمینار مولوی عبدالهادی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

یک مقدار مواد خوراکی تاریخ تیر شده در گمرک سرحدی اسلام قلعه حریق گردید!

۲۲عقرب ۱۴۰۴هـ.ش
به مقدار (۲۱.۴) تُن مواد خوراکی تاریخ تیر شده در گمرک سرحدی اسلام قلعه ولایت هرات، با هماهنگی ادارات ولایتی، که در هنگرهای گمرک متذکره موجود بود، با حضور داشت نمایندگان. . .

بازگشت به صفحه خبر