کارمندان گمرک ننگرهار مواد منفجره کیمیاوی (امونیم نایتریت) را کشف و ضبط کردند!

syllab_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - ۱۴:۳۳
..............


کارمندان شجاع مدیریت تشریح گمرک ننگرهار در سه محموله تجارتی متعلق به شرکت اکرام شفیق (۲۱۲) بسته مواد منفجره کیمیاوی (امونیم نایتریت) به وزن مجموع (۵۰۸۸) کیلوگرام را کشف و ضبط کردند؛ این اجناس به مهارت خاص در میان اموال پرچون جاسازی شده بود.
به اتهام مواد منفجره مذکور که به شکل مخفیانه از کشور همسایه به افغانستان وارد می گردید یک تن دستگیر شده و به ارگان های امنیتی سپرده شده است.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۶:۱۸
Background image

کار نصب کامره های امنیتی به ارزش (۳۷،۸) میلیون افغانی در یک تعداد گمرکات آغاز گردید

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

روند نصب کردن کامره‌های امنیتی به ارزش حدود (۳۷،۸) میلیون افغانی در چهار گمرک کشور قندز، بلخ، نایب‌ آباد و کابل از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ارزیابی تخنیکی فعالیت های گمرکی انجام‌ شده در ماه سرطان صورت گرفت

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی تخنیکی فعالیت های انجام‌ شده در گمرکات طی ماه سرطان سال جاری (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج ملا نعمت‌ الله حسن معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و حضورداشت. . .

بازگشت به صفحه خبر