وزیر مالیه با مسئولین اتحادیه صرافان دیدار کرد!

syllab_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۳:۲۱
...........

وزیر مالیه با مسئولین اتحادیه صرافان دیدار کرد
۲۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
الحاج ملا محمد ناصر آخوند، وزیر مالیه با بهرام خان ځدران رئیس سرای شهزاده و اتحادیه صرافان، همراه با دیگر مسئولین مربوط، در مقر این وزارت دیدار نمود.
در آغاز، رئیس اتحادیه صرافان از وزارت مالیه به دلیل فراهم آوری تسهیلات قابل توجه برای صرافان در بخشهای مختلف ابراز سپاس و قدردانی نمود؛ وی اطمینان داد که صرافان مکلفیتهای مالیاتی خود را برای اجرای بهتر پروسه های مالیاتی در زمان معین آن انجام خواهند داد.
مسئولان اتحادیه صرافان نیز پیشنهادها، مشکلات و درخواست های خود را برای بهبود عملکرد در بخش های مربوطه مطرح کردند.
وزیر مالیه ضمن خوش‌آمدید به مسئولان اتحادیه صرافان گفت که با وجود تأمین مستقلانه بودجه ملی از منابع داخلی پس از روی کارآمدن دوباره امارت اسلامی، وزارت مالیه در زمینه اخذ معافیت ها و تخفیفات مالیاتی با هموطنان همکاری کرده و تسهیلات لازم را فراهم ساخته است و این تسهیلات افزایش نیز خواهد یافت.
وزیر مالیه اطمینان داد که به پیشنهادات، مشکلات و درخواست های صرافان کشور به صورت اصولی رسیدگی خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۳:۲۱
Background image

وزیر مالیه با مسئولین اتحادیه صرافان دیدار کرد!

وزیر مالیه با مسئولین اتحادیه صرافان دیدار کرد
۲۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
الحاج ملا محمد ناصر آخوند، وزیر مالیه با بهرام خان ځدران رئیس سرای شهزاده و اتحادیه صرافان، همراه با دیگر مسئولین مربوط،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۶:۶
Background image

نشستی به منظور تصفیه باقیات مالیاتی با مالکان مارکیت ها در ولایت کابل برگزار گردید!

۱۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش

نشستی به منظور تصفیه باقیات مالیاتی با مالکان مارکیت های ولایت کابل تحت ریاست معین عملیاتی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه در صالون جلسات معینیت عواید و گمرکات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۵:۴۹
Background image

جلسه آگاهی دهی اصلاح و ساده سازی پروسه های اداری دایر گردید

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش

 

جلسه آگاهی دهی اصلاح و ساده سازی پروسه های اداری از جانب اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور ا.ا.ا، برای رؤسا و مسئولین وزارت مالیه در حضور داشت. . .

بازگشت به صفحه خبر