نشست حکومت با مردم ولایت بامیان به منظور شامل سازی نیازمندی و اولویت های شان در طرح بودجه ملی سال مالی ۱۴۰۰ دایر گردید

admin_mof
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۹:۱۸
خبر

نشست حکومت با مردم ولایت بامیان به منظور شامل سازی نیازمندی و اولویت های شان در طرح بودجه ملی سال مالی ۱۴۰۰ در هوتل غلغله ولایت بامیان دایر گردید.

در این نشست نماینده زارت مالیه، معاون والی بامیان، اعضای شورای ولایتی، ولسوالان، روسای ادارات سکتوری، شورای علما، رسانه ها، جامعه مدنی، نماینده گان شورای انکشافی و شماری از اهالی ولایت مذکور اشتراک داشتند.

محترم عتیق الله عتیق، معاون والی بامیان در رابطه به این نشست گفت جای قدردانی است که نیازمندی های مردم ولایت بدخشان در بودجه ملی اقشار جامعه کشور گنجانده شده و شاهد هستیم که سهم مشخصی برای ولایت بامیان در آن مد نظر گرفته شد.

وی علاوه کرد ما از ابتکار وزارت مالیه جهت دخیل ساختن مردم قدردانی می کنیم، این یک ابتکار خوب و آغاز نیک می باشد که از طریق آن مردم از طریق نشست مستقیم با نمایندگان حکومت نیازمندی ها و اولویت شانرا شریک و حکومت بادرنظرداشت امکانات مالی آنرا شامل طرح بودجه می سازد.

نماینده وزارت مالیه ضمن خوش آمد گویی به اشتراک کنندگان به ایشان گفت که کمیته هماهنگ کننده بودجه در امور انکشافی از قبل ایجاد شده بود و با دریافت معلومات از اقشار مختلف مردم نشست امروز دایر گردید تا نیاز مندی های مردم را جمع آوری نمایند. همچنان تصمیم بر آن شد تا جمع آوری نیازمندی های مردم مطابق واقعیت های موجود اولویت بندی شود. وی علاوه نمود که تقویت حکومتداری محلی به منظور تأمین شفافیت و حسابدهی، رسیدن به انکشاف متوازن، بهبود عرضه خدمات، دست یافتن به حکومتداری خوب و اختصاص مؤثر و متوازن منابع مالی در سراسر کشور، از اهداف استراتژیک دولت به شمار می رود.

محترم سید جواد حسینی مستوفی ولایت بامیان گفت که تقویت حکومت داری خوب از اولویت دولت جمهوری افغانستان بوده و عرضه خدمات موثر باعث اعتماد مردم نسبت به دولت میشود.وی اضافه نمود هدف کلی مجالس مشورتی با مردم اینست که نیازمندی های مردم شناسایی و شامل طرح بودجه گردد.

محترم محمودی معاون شورای ولایتی به نماینده گی از مردم بامیان حمایت خویش را از برنامه مشورتی حکومت با مردم اعلان نمود و گفت که مشکلات مردم بامیان بسیار بوده امیدواریم که مقامات در زمینه توجه و همکاری نمایند.

حاجی سجاد محسنی به نماینده گی از شورای علمای بامیان از این برنامه قدردانی نمود و گفت مصرف بودجه در جاهای مناسب به نفع جامعه و کشور بوده که درین راستا وزارت مالیه با راه اندازی چنین برنامه ها اعتماد مردم را نسبت به حکومت محکم تر می سازد.

در این نشست از طرف تیم تخنیکی ریاست عمومی بودجه وزارت مالیه پرزنتیشن در رابطه به نشست مشورتی ارائه گردید تا اشتراک کننده گان در مورد چگونگی پروژه معلومات حاصل نمایند بعد از ارائه پرزنتیشن هر ولسوالی دور یک میز جمع شده و نیازمندی های که برای ولسوالی شان اولویت دارد انتخاب نمودند .

خبر

در اخیر برنامه و معلومات لازم برای اشتراک کننده گان داده شد و نظریات، پیشنهادات و نیاز مندی مردم ولایت بامیان استماع گردیده و به سوالات مطروحه شان توسط تیم تخنیکی ریاست عمومی بودجه پاسخ داده شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۳:۵۷
Background image

هفته گذشته مقدار زیاد اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۲۴سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات فراه، قندهار، نیمروز، هرات و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده اند، که. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

معین عواید و گمرکات به یکتعداد ولایات کشور سفر نمود!


۲۳سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
الحاج مفتی عبدالمتین سعید، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه در رأس یک هیئت با همراهی رئیس عمومی گمرکات و معاون ریاست عمومی عواید، طی سفر رسمی خویش به ولایات شمالی کشور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۳۵
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک جهت بررسی وضعیت کنونی املاک امارتی به چند ولایت سفر نمود!


۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت مشترک تخنیکی و مسلکی ریاست عمومی املاک امارتی وزارت مالیه به رهبری قاری نعمت الله صادق، رئیس املاک ولایتی به منظور بررسی وضعیت کنونی املاک امارتی به ولایات. . .

بازگشت به صفحه خبر