مشکلات و درخواست های تاجران و صنعتکاران ولایت بلخ استماع گردید

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۹:۲۶
..........

۱۸حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئتی که تحت ریاست معین عواید و گمرکات وزارت مالیه به ولایت بلخ سفر کرده بود به منظور استماع مشکلات و راه های حل آن با تاجران و صنعتکاران این ولایت دیدار و گفتگو نمودند.
نشست مذکور در اتاق های صنعت و تجارت بلخ برگزار گردیده بود که در آن معین عواید و گمرکات، رئیس عمومی عواید، هیئت همراه و شماری از تاجران و صنعتکاران ولایت بلخ  اشتراک ورزیده بودند.
معین عواید و گمرکات الحاج مفتی عبدالمتین سعید، در سخنان خویش تاجران و صنعتکاران را وسیله مهمی برای انتقال تکنالوژی جدید به کشور، فراهم کننده فرصت‌های کاری برای جوانان و رفع کننده نیازمندی های روزمره هموطنان عنوان نموده و آنان را مجاهدین اقتصادی عنوان کرد.
همچنین الحاج مولوی سفر محمد سحر رئیس عمومی عواید در مورد اهمیت این نشست صحبت نموده و گفت که تاجران و صنعتکاران باید مشکلات خویش را به موقع با ادارات مربوطه شریک نمایند تا همزمان به آن رسیدگی صورت گیرد.
در این نشست مشکلات و پیشنهادات تاجران و صنعتکاران استماع گردیده اطمینام حل مشکلات به آنان داده شده و پیشنهادات آنها به منظور ارزیابی مسلکی ثبت و یاداشت گردید.
قابل ذکر است، که همچو نشست ها به منظور حل مشکلات گمرکی و مالیاتی صنعت و تجارت کشور و ایجاد سهولت ها برای تاجران دایر میگردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۴:۲۱
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست‌های مربوط معینیت عواید و گمرکات برگزار گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نخستین نشست هماهنگی سال (۱۴۴۸)هـ.ق تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه با حضور داشت رؤسا و مسئولان ریاست‌های مربوطه این معینیت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۵۷
Background image

آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۱۱) شکایت رسیدگی کرده است

۹ سرطان ۱۴۰۵هـ.ش

 

آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین مربوط به این وزارت را به عهده داشته و. . .

بازگشت به صفحه خبر