دو باب هنگر به ارزش ۳۹ میلیون افغانی در گمرک ابونصر فراهی به بهره ‌برداری سپرده شد!

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۴:۵۰
.........

ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه دو باب هنگر به ارزش بیش از (۳۹) میلیون افغانی در گمرک ابونصر فراهی ولایت فراه را به منظور حفاظت بهتر اموال تجاری اعمار و به بهره ‌برداری سپرد.
هنگرهای مذکور به شکل معیاری ساخته شده که هر کدام آن دارای ظرفیت نگهداری (۱۰۰) تن اموال تجاری می باشند. همچنان در این هنگرها برای حدود (۵۰) تن از هموطنان زمینه کار نیز مساعد خواهد شد.
هزینه ساخت این هنگرها از بودجه انکشافی وزارت مالیه پرداخت گردیده و کار ساختمانی آن توسط یک شرکت افغانی انجام شده است.
قابل ذکر است که وزارت مالیه به منظور عصری سازی گمرکات کشور، فراهم نمودن تسهیلات برای تجار و رشد بیشتر تجارت در کشور پروژه های زیادی را تطبیق نموده و یک تعداد آن در حال تطبیق می باشد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۰۴هـ.ش)  میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۰:۵۶
Background image

کمره های امنیتی در شش گمرک کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفت!


۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، به تعداد (۲۱۵) کمره های امنیتی را در گمرک تورخم، دند پتان، خوست، بندر غلام خان، بندر والی ولایت نیمروز، و بخش لابراتوار ریاست عمومی. . .

بازگشت به صفحه خبر