برنامه آموزشی برای کارمندان گمرک فراه آغاز گردید

syllab_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۳
............

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس پلان تدریسی اکادمی ملی گمرکات و عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی برای کارمندان بخش‌های مختلف گمرک فراه آغاز گردید.
در این برنامه قانون گمرکات، لایحه وظایف بست‌های مختلف، پروسه طی مراحل اموال وارداتی، کودهای مالیاتی و سایر موضوعات مهم توسط اساتید مجرب برای اشتراک‌ کنندگان تشریح می‌گردد، که با تطبیق این برنامه ظرفیت‌های کاری کارمندان در بخش‌های مربوطه ارتقا یافته و پیشرفت های زیاد در امورات مربوطه به میان خواهد آمد.
قابل ذکر است که این برنامه به مدت (۱۵) روز ادامه خواهد داشت که در آن به (۳۵) تن از کارمندان به‌صورت نظری و عملی آموزش داده خواهد شد.

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۳۳
Background image

بورد حل منازعات مالیاتی در ربع چهارم سال گذشته به (۲۷) قضیه رسیدگی نموده است

۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش

بورد حل منازعات مالیاتی وزارت مالیه در ربع چهارم سال (۱۴۰۴) هـ.ش به بیش از (۲۷) قضیه رسیدگی نموده است که اکثریت مالیه‌ دهندگان معترض از تصمیم‌های این بورد ابراز قناعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۲۸
Background image

به تعداد (۷۰) تن قوماندان از تولی تعلیمی قطعه تنفیذی محافظت و عملیات‌های خاص فارغ گردیدند

۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش

به تعداد (۷۰) تن از قومندانان مفرزه‌های امنیتی مرکزی و ولایتی و مراقبت سیار از تولی تعلیمی قطعه تنفیذی محافظت و عملیات‌های خاص وزارت مالیه از یک سمینار آموزشی (۱۰). . .

بازگشت به صفحه خبر