برنامه آموزشی برای مدیران (آی تی) مستوفیت ها دایر گردید
ریاست منابع بشری وزارت مالیه برنامه آموزشی را جهت ارتقای ظرفیت مدیران (آی تی) مستوفیت های ولایات طی مراسمی در تالار کنفرانس های اکادمی ملی عواید و گمرکات دایر نمود.
در این مراسم مولوی احمد شاه شاکر، رئیس منابع بشری، انجنیر عبدالله حیدری، رئیس انسجام و انکشاف عواید ولایات و مدیران (آی تی) مستوفیت ها اشتراک داشتند.
مولوی احمد شاه شاکر، رئیس منابع بشری در سخنان افتتاحیه این برنامه گفت، وزارت مالیه به تمام ادارات حیثیت قلب را دارد، همانطور که قلب وظیفه خون رسانی را به تمام بدن انسان دارد، وزارت مالیه نیز با تأمین مصارفات و معاشات از دیگر ادارات حمایت می نماید که بدون حمایت وزارت مالیه تمام ارگان ها و ادارات به مشکلات جدی مواجه می شوند.
رئیس منابع بشری از اشتراک کنندگان خواست علاوه بر استفاده اعظمی از فرصت و امکانات فراهم شده جهت ارتقای ظرفیت مسلکی خویش، تلاش کنند به معلومات افاقی خویش بیافزایند و با توانایی هرچه بیشتر، با اخلاق، کردار و رفتار نیک و به عنوان نماینده یک نظام اسلامی به مردم خدمات قابل قبول ارائه کنند.
انجنیر عبدالله حیدری، رئیس انسجام و انکشاف عواید ولایات طی سخنانش گفت، شما هم می دانید که عواید از طریق سیستم جمع آوری می گردد و اگر در سیستم کدام مشکل رخ بدهد، تمام نظام عوایدی مختل می شود. پس به عنوان کارمندان (آی تی) از این فرصت استفاده نموده و با بلند بردن سطح دانش مسلکی خویش جهت فعال و اپدیت نگهداشتن سیستم در جمع آوری عواید و سرانجام خودکفایی اقتصادی کشور قدم بردارید.
قابل یاد آوریست که این برنامه به مدت ۵ روز ادامه داشته و در آن پروسه های نتورک، هارد ویر، سافت ویر و سیستم ها به اشتراک کنندگان تدریس گردیده و بعد از ختم دروس از آنها امتحان نیز اخذ می گردد.
