امضای تفاهمنامه تجارتی میان افغانستان و قزاقستان

admin_mof
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۸ - ۱۱:۹
خبر

محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء بتاریخ ۲۷ سنبله ۱۳۹۸ به شهر پترو پاولسک جمهوری قزاقستان سفر نمود.

در این سفر سرپرست وزارت مالیه ضمن دیدار از تاسیسات تولیدی قزاقستان شمالی با مقات عالیرتبۀ آنکشور و تجار قزاقی در مورد گسترش و تحکیم هرچه بیشتر مناسبات دوجانبه، افزایش معاملات تجارتی میان افغانستان و قزاقستان، حل مشکلات تجار افغان مقیم آنکشور، تفاهمنامه های تجارتی میان دو کشور و دیگر مسایل مرتبط بحث و گفتگوی مفصل نمود.

خبر

همچنان سرپرست وزارت مالیه با مقامات عالیرتبۀ قزاقستان تفاهمنامه تجارتی دوجانبه را به امضاء رسانید که به اساس آن قزاقستان بیش از ۱.۶ میلیون تن گندم را برای ذخایر استراتیژیک افغانستان فراهم و برای اموال تجارتی افغانستان به شمول میوه جات و سبزیجات در سه شهر مهم روسیه بازاریابی نماید. در عوض حکومت افغانستان میوه جات، سبزیجات و سنگ های تزئینی را به قزاقستان صادر خواهد کرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۶:۱۳
Background image

برنامه‌های آموزشی برای مستوفیت‌های قندهار و غزنی و کارمندان گمرکات بلخ و قندهار آغاز گردید

۱۰حمل ۱۴۰۵هـ.ش
طبق پلان تدریسی سال (١٤٠٥) هـ.ش اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه های مسلکی آموزشی در بخش های مربوطه برای مستوفیت های قندهار و غزنی و همچنان کارمندان گمرکات. . .

بازگشت به صفحه خبر