اعلامیه وزارت مالیه در رابطه به گزارش جدید سیگار 

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۱۸:۲۵
خبر

اداره بازرس ویژه ایالات متحده امریکا برای افغانستان (سیگار) در گزارش (۳۰/۱/۲۰۲۳) ربعوار خویش به کانگرس امریکا ادعا کرده است که امارت اسلامی افغانستان از آنعده انجوها و مؤسسات که در بخش کمک های بشردوستانه فعالیت می کنند، تحت عنوان فیس لایسنس، مالیات و هزینه های اداری پول میگیرند که بخش بزرگ از عواید آنها را تأمین میکند.

وزارت مالیه امارت اسلامی افغانستان راپور مذکور را دور از حقیقت دانسته و جدأ رد میکند.

وزارت مالیه مالیات آنعده انجوها و مؤسسات که در بخش کمک های بشردوستانه فعالیت میکنند، را معاف نموده که نه از آنها مالیه دریافت می شود و نه هم مصارف اداری بالای شان وضع میگردد. همچنان در تمام گمرکات کشور تعرفه گمرکی اموال که توسط این انجوها و مؤسسات وارد میگردد، صفر گردیده و اموال نهاد مذکور بدون محصول وارد کشور میگردند.

از سازمان ها و مؤسسات خارجی صرف فیس لایسنس اخذ میگردد که مبلغ ناچیز و دارای چارچوب قانونی می باشد و با کشورهای دیگر متوازن بوده و تأثیری بر عواید ملی افغانستان ندارد.

قابل ذکر است که تمامی ارگان های امارت اسلامی به شمول وزارت مالیه، تسهیلات اداری، مالی و امنیتی را برای تمامی انجوها و نهادهای که در بخش کمک های بشردوستانه فعالیت می کنند، ایجاد و به تمام وعده های خود در این زمینه متعهد بوده و در توزیع و ارسال کمک های بشردوستانه با آنها همکار می باشند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۶:۳۵
Background image

سمینار تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله برای کارمندان گمرک ننگرهار آغاز گردید

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

سمینار (۱۵) روزه تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین برای (۲۰۰) تن کارمند این ریاست و آمریت گمرک تورخم از جانب ریاست گمرک ننگرهار به منظور تطبیق بهتر فرامین عالیقدر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی با هیئت رهبری ریاست عمومی املاک امارتی دیدار نمود

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه ملا عصمت‌الله منیب به منظور ایجاد هماهنگی بهتر در بخش‌های کاری مربوطه، با رئیس عمومی املاک امارتی الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی و رؤسا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۰:۳۸
Background image

نشست آنلاین با مسئولین مستوفیت‌ها برگزار گردید

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

نشستی به ریاست معاون عملیاتی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با اشتراک معاون تخنیکی این ریاست، رؤسا، آمرین مربوطه و مدیران عمومی تنفیذ و اطاعت پذیری مالیاتی، نشست. . .

بازگشت به صفحه خبر