برنامه آموزشی آنلاین  برای مدیران املاک دولتی مستوفیت ها دایر گردید

admin_mof
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۵ - ۱۲:۴۱
خبر

ریاست منابع بشری وزارت مالیه به همکاری ریاست عمومی املاک دولتی برنامه آموزشی آنلاین را برای مدیران  حفظ و مراقبت املاک دولتی، مدیران املاک مازاد دولتی و مدیران ثبت تصفیه املاک دولتی  مستوفیت ها در خیبر هال این وزارت دایر نمود.

در این برنامه مولوی احمد شاه شاکر، رییس منابع بشری، محمد انس مجاهد، آمر ارتقای ظرفیت و شماری از کارمندان این ریاست اشتراک داشتند.

مولوی احمد شاه شاکر در افتتاحیه این برنامه به اشتراک کنندگان گفت، برنامه های آموزشی مجازی، کار نمایشی نبوده و حقیقتاً برای ارتقای ظرفیت کارمندان راه اندازی گردیده است. بناءً از این برنامه ها استفاده اعظمی نموده و توانایی و ظرفیت مسلکی خویش را ارتقا و املاک دولتی را هر چه بهتر منظم و منسجم نمایید.

محمد انس مجاهد، آمر ارتقای ظرفیت منابع بشری با دعاییه برنامه افتتاحیه را اختتام بخشید.

گفتنی است که این برنامه به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و در آن امور مقدماتی عملیه ثبت املاک، حفظ و مراقبت املاک امارتی و غیر موضوعات مرتبط تدریس می شود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۶
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

 ۳۰قوس۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو  هفتۀ گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، قندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده اند،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

بازگشت به صفحه خبر