کشف و ضبط تجهیزات نظامی در ولایت ننگرهار 

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۷ - ۱۰:۱۸
خبر

نیروهای شجاع قطعه حفاظت گمرکات وزارت مالیه، شماری تجهیزات نظامی را که از کشور همسایه به افغانستان قاچاق میشد، در گمرک ولایت ننگرهار کشف و ضبط نمودند.

در این عملیات ۲ بوجی بزرگ پوش های تفنگچه که در یک موتر لاری‌مانند به گونه مخفیانه جابجا شده بود، کشف و ضبط شدند. این تجهیزات به صورت غیرقانونی از کشور همسایه به افغانستان انتقال میشد که توسط نیروهای گمرک دستگیر شده و جهت بازجویی به مراجع قضایی ذیربط معرفی شدند.

خبر

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۶:۱۳
Background image

برنامه‌های آموزشی برای مستوفیت‌های قندهار و غزنی و کارمندان گمرکات بلخ و قندهار آغاز گردید

۱۰حمل ۱۴۰۵هـ.ش
طبق پلان تدریسی سال (١٤٠٥) هـ.ش اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه های مسلکی آموزشی در بخش های مربوطه برای مستوفیت های قندهار و غزنی و همچنان کارمندان گمرکات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۳:۳۴
Background image

وزیر مالیه با نمایندگان عزیزی گروپ دیدار نمود

۲۶ حوت ۱۴۰۴هـ.ش

الحاج ملا محمد ناصر آخند وزیر مالیه در مقر مقام این وزارت با نمایندگان عزیزی گروپ دیدار نمود.
در این دیدار به منظور هماهنگی بهتر میان دو طرف همکاران جدید از سوی عزیزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵۴
Background image

امور گمرکی کشور در سال (۱۴۰۴) دوازده درصد پیشرفت نموده است

۲۶ حوت ۱۴۰۴هـ.ش
جلسه ارزیابی تخنیکی امور انجام شده گمرکات در سال جاری (۱۴۰۴) هـ.ش به صورت آنلاین و حضوری تحت ریاست الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات وزارت مالیه برگزار گردید.. . .

بازگشت به صفحه خبر