رشد بی سابقه فعالیت های ترانزیتی شرکت دولتی افسوتر

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ - ۱۳:۵۵
ofv

شرکت افسوتر یک شرکت ترانسپورتی وبارچالانی بوده که خدمات عمده آن مطابق اساسنامه ترانسپورت، بارچالانی وحفاظت اموال تجار ملی می باشد در این اواخر رشد بی سابقه در فعالیت های ترانزیتی داشته است.

این شرکت در ادامه فعالیت های بیرون مرزی  خود برای  نخستین بار بعد از حاکمیت امارت اسلامی افغانستان توانسته است که ۴ کانتینر ۲۵ تنی محموله های تجارتی را به کشور ازبکستان انتقال دهد.

این شرکت توانسته است که ۸ محموله بزرگ تجارتی شامل میوه جات و ترکاری باب که بخش عمده ی از اقلام صادراتی کشور می باشد، را از طریق زمینی به ازبکستان انتقال داده و علاوه بر آن با خریداری (۴۰) عراده وسایط بلند توناژ اکسور جرمنی، بخش ترانسپورتی خویش را تقویه نماید.

شرکت دولتی افسوتر همچنان (۴۰) عراده وسایط بلند توناژ ماز و سوپر ماز را ترمیم  و به بهره برداری سپرده و در نظر دارد تا با سرمایه گذاری جدید از طریق خریداری وسایط جدید، فعالیت های ترانزیتی خویش را بیشتر گسترش دهد.

خبر

گفتنی است که با ایجاد تسهیلات بیشتری تجارتی میان افغانستان و کشور های آسیای مرکزی و بوجود  آمدن فصل تازه از روابط میان این کشورها، که قرار است در آینده نزدیک اتفاق بیافتد، این شرکت می تواند با گسترش فعالیت های ترانزیتی خویش در افزایش عواید ملی و رشد اقتصادی کشور سهم فعالتری بگیرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۶:۳۵
Background image

سمینار تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله برای کارمندان گمرک ننگرهار آغاز گردید

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

سمینار (۱۵) روزه تشریح و آگاهی‌ دهی فرامین برای (۲۰۰) تن کارمند این ریاست و آمریت گمرک تورخم از جانب ریاست گمرک ننگرهار به منظور تطبیق بهتر فرامین عالیقدر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی با هیئت رهبری ریاست عمومی املاک امارتی دیدار نمود

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه ملا عصمت‌الله منیب به منظور ایجاد هماهنگی بهتر در بخش‌های کاری مربوطه، با رئیس عمومی املاک امارتی الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی و رؤسا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۰:۳۸
Background image

نشست آنلاین با مسئولین مستوفیت‌ها برگزار گردید

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

نشستی به ریاست معاون عملیاتی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با اشتراک معاون تخنیکی این ریاست، رؤسا، آمرین مربوطه و مدیران عمومی تنفیذ و اطاعت پذیری مالیاتی، نشست. . .

بازگشت به صفحه خبر