وزیر مالیه از امور کانال قوش تیپه بازدید نمود

مولوی هدایت الله بدری سرپرست وزارت مالیه، عبدالرحمن عطاش رئیس عمومی اجرایوی شرکت انکشاف ملی، محمد داود مزمل والی بلخ و هیئت همراه طی سفر شان به ولایت بلخ از بخش های مختلف کانال قوش تیپه بازدید نمودند.
مولوی هدایت الله بدری سرپرست وزارت مالیه ضمن ابراز خورسندی از امور کانال قوش تیپه افزود؛ ا.ا.ا متعهد است تا تحت هر شرایطی کار این پروژه بزرگ و ملیلا را به اتمام برساند که تمامی هزینه های آن از عواید داخلی کشور تامین میگردد.
عبدالرحمن عطاش رئیس عمومی اجرایوی شرکت انکشاف ملی ضمن سپاسگزای از هیأت بازدید کننده، اطمینان داد که کار حفر کانال توسط ۳۲۵۰ ماشینری با سرعت بالا در حال انجام است و تلاش داریم تا امور این پروژه بزرگ و ملی با کیفیت و کمیت بهتر به پایان برسد.

قابل یادآوریست که کانال قوش تیپه یکی از پروژه های بزرگ ملی و تاریخی کشور بوده که با تکمیل آن حدود سه و نیم میلیون جریب زمین بایر و بی حاصل شمال کشور آبیاری خواهد شد.