ترازوهای تناژ بلند در گمرکات قندهار و فراه به بهره برداری سپرده شد

ezat_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۹
ـــــــــ

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

سه پایه ترازوی تناژ بلند به ارزش (۲۶) میلیون افغانی در گمرکات قندهار و فراه از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه به منظور فراهم‌ سازی تسهیلات بیشتر برای تاجران و تسریع روند طی مراحل گمرکی نصب و به بهره ‌برداری سپرده شد.
از جمله این ترازوها یک پایه آن در گمرک محصولی قندهار و دو پایه دیگر آن در گمرک فراه نصب گردید.
به همین منظور برای نظارت و کنترول بهتر در چهار طرف هر ترازو پنج کمره امنیتی نصب گردیده که قابلیت چاپ تصویر موتر نیز در پارچه را دارا میباشد. هر ترازو ظرفیت سنجش وزن (۱۲۰) تُن را دارا بوده که دارای (۲۲) متر طول و (۳) متر عرض میباشد. همچنان به منظور حفاظت بهتر از این ترازوها برای هر یکی آن سایبان‌ نیز نصب گردیده.
با فعال‌ شدن این ترازوها علاوه بر تعیین دقیق وزن محموله‌ های تجاری از اضافه ‌وزن و ضایع ‌شدن عواید گمرکی نیز جلوگیری میگردد و در روند طی مراحل گمرکی اموال تجاری تسهیلات بیشتری فراهم خواهد گردید.
قابل یادآوری است که هزینه این پروژه از میزانی بودجه انکشافی وزارت مالیه پرداخت شده و امور نصب و فعال ‌سازی ترازوها توسط  یک شرکت افغانی صورت گرفته است.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۹
Background image

ترازوهای تناژ بلند در گمرکات قندهار و فراه به بهره برداری سپرده شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

سه پایه ترازوی تناژ بلند به ارزش (۲۶) میلیون افغانی در گمرکات قندهار و فراه از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه به منظور فراهم‌ سازی تسهیلات بیشتر برای تاجران و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۶:۱۸
Background image

کار نصب کامره های امنیتی به ارزش (۳۷،۸) میلیون افغانی در یک تعداد گمرکات آغاز گردید

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

روند نصب کردن کامره‌های امنیتی به ارزش حدود (۳۷،۸) میلیون افغانی در چهار گمرک کشور قندز، بلخ، نایب‌ آباد و کابل از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ارزیابی تخنیکی فعالیت های گمرکی انجام‌ شده در ماه سرطان صورت گرفت

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی تخنیکی فعالیت های انجام‌ شده در گمرکات طی ماه سرطان سال جاری (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج ملا نعمت‌ الله حسن معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و حضورداشت. . .

بازگشت به صفحه خبر