برنامه آموزشی در رابطه به مالیات برای صنعتکاران و تاجران قندهار دایر گردید

syllab_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۳۸
...........

۸ جدی ۱۴۰۴هـ.ش

ریاست عمومی عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی در مورد مالیات برای صنعتکاران و تاجران ولایت قندهار را در تالار جلسات اتاق های تجارت و سرمایه گذاری این ولایت برگزار نمود.
جلسه که به همین منظور دایر گردیده بود مستوفی قندهار، رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید، رئیس اتاق های تجارت و سرمایه گذاری قندهار و ده ها تاجر و صنعتکار اشتراک ورزیده بودند.
مستوفی قندهار الحاج ملا حکمت الله آخند (محمد رفیق)، در این جلسه در رابطه به ضرورت و اهمیت آگاهی عامه مالیات صحبت نمود و تأکید ورزید که آگاهی تاجران و صنعتکاران در مورد مالیات نقش مهمی در تقویت نظام اقتصادی دارد.
همچنان نداء محمد صدیقي رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید در مورد اهمیت سمینار متذکره، وظایف کلیدی و مسئولیت های وزارت مالیه و ایجاد بودجه ملی صبحت نموده وگفت، که بخش عمده بودجه ملی از مالیات تاجران و صنعتکاران تشکیل میشود که از روی آن پروژه های حیاتی و بنیادی تطبیق میگردد.
در آخر این برنامه معلومات جامع در رابطه به انواع مالیات، معافیت ها و تخفیف های مالیاتی ایجاد شده از سوی رهبری امارت اسلامی، مکلفیت های مالیه دهنده گان و پروسیجر های مالیاتی از طرف ریاست عمومی عواید ارائه گردیده و به سوالات اشتراک کننده گان پاسخ داده شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۶:۴۶
Background image

مستوفی جدید برای ولایت هرات معرفی گردید

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) مولوی محمد عادل اکرام که به عنوان مستوفی جدید ولایت هرات تعیین گردیده بود، امروز از سوی مفتی عبدالمتین سعید معین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۲۴
Background image

مستوفی جدید برای ولایت فراه معرفی گردید

۲۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) حاجی نعمت‌الله مغیره که به عنوان مستوفی جدید ولایت فراه تعیین گردیده بود، از سوی مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۱۵
Background image

چهارمین نشست رهبری معینیت اداری به منظور همگاهنگی و پیشرفت امور برگزار گردید

۲۲ ثور ۱۴۰۵هـ.ش
چهارمین نشست رهبری معینیت اداری در سال روان (۱۴۴۷) هـ.ق تحت ریاست مولوی دوست محمد مخلص معین اداری وزارت مالیه و با اشتراک روئسای مربوطه در تالار جلسات معینیت مذکور. . .

بازگشت به صفحه خبر