شبکه های برق آفتابی در مستوفیت های قندهار و زابل فعال گردید!

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۴ - ۱۵:۹
.............

شبکه های برق آفتابی در مستوفیت های قندهار و زابل با ظرفیت (۳۵) و (۲۶) کیلو وات فعال و به بهره برداری سپرده شد.
هزینه بالای شبکه های برق آفتابی این دو مستوفیت به ترتیب شبکه ولایت قندهار (۲۶۱۳۸۳۴،۱۹۳) افغانی و شبکه ولایت زابل(۲۵۴۷۴۳۱،۱۲۱) افغانی در بر گرفته است که هزینه هردو شبکه از بودجه انکشافی وزارت مالیه پرداخت می گردد.
مولوی سید نور احمد سعید مستوفی ولایت قندهار در مورد این پروژه گفت، که این شبکه برق آفتابی قندهار با تلاش و حمایت مالی وزارت مالیه تطبیق شده است که ظرفیت تولید (۳۵) کیلووات برق را دارد و ساختمان مستوفیت قندهار از آن بهره مند خواهد شد و همچنان در کارهای مراجعین نیز تسهیلات ایجاد شده و مشکل برق برای همیش حل خواهد شد.
محمد موسی حماد، آمر تسهیل قراردادهای وزارت مالیه به نمایندگی از این وزارت در افتتاح پروژه مذکور گفت، وزارت مالیه در تلاش است تا پروژه های الکترونیکی را به منظور پیشرفت و نظم امور در تمامی مستوفیت ها تطبیق کند.
قابل ذکر است که وزارت مالیه در تلاش است تا مستوفیت ها و گمرکات تمام ولایات را عصری، الکترونیکی و به تکنالوژی روز مجهز سازد، تا بتوانند با سیستم های منطقه ای و جهانی رقابت کنند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۲:۴۱
Background image

روند مواد صادراتی معدنی افغانستان الکترونیکی شد!

 

۱۰سنبله ۱۴۰۴هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، یک مادیول جدید در سیستم آسیکودا به منظور روند مواد صادراتی معدنی ایجاد و آنرا به سیستم وزارت معادن و پترولیم وصل نمود.
روند مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۳:۳۵
Background image

برنامه آموزشی مسلکی سازی کنترول کیفیت برای کارمندان ریاست کنترول کیفیت برگزار گردید!

 

۹/ سنبله/ ۱۴۰۴هـ.ل
ریاست امور کارکنان وزارت مالیه برنامه آموزشی را تحت عنوان مسلکی سازی کنترول کیفیت برای کارمندان ریاست کنترول کیفیت معینیت عواید و گمرکات برگزار نمود.
در نشست که به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۲۳
Background image

بورد حل منازعات مالیاتی به ۴۱ منازعه مالیاتی رسیدگی نموده!


۳ سنبله ۱۴۰۴هـ.ش

بورد حل منازعات مالیاتی وزارت مالیه که از (۵) عضو متخصص تشکیل گردیده جهت حل منازعات مالیاتی و تأمین عدالت مالیاتی، افزایش سطح اطاعت پذیری مالیاتی، اطمینان از تطبیق. . .

بازگشت به صفحه خبر