رئیس عمومی تفتیش داخلی از ولایات لوگر و خوست دیدار کرد

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۳ - ۱۲:۴۷
خبر

هیأتی به سرپرستی انجنیر عبداللطیف خالد رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه به منظور ارزیابی امور از مستوفیت ها، گمرکات و دفاتر کاری مربوطه ولایات لوگر و خوست دیدار نمودند.

در جریان این دیدار، رئیس گمرک خوست و مستوفیان ولایات مذکور ضمن خیرمقدم به هیأت ریاست عمومی تفتیش داخلی، از تلاش های آنان برای شفاف سازی و اصلاح امور قدردانی کردند.

در ادامه رئیس عمومی تفتیش داخلی در مورد ارزش، چگونگی و عملی سازی توصیه های تفتیش صحبت کرده و بر جمع آوری شفاف عواید تاکید نمود. وی افزود، با تطبیق توصیه های اصلاحی تفتیش، اداره در جهت مثبت گام برمی دارد و در صورت عدم تطبیق، اداره با مشکلات و چالشها های فراوانی مواجه میگردد.

خبر

در پایان این جلسه آقای خالد با تمامی کارمندان مربوطه ‎ولایات مذکور دیدار کرد و مشکلات آنان را استماع نمود و تعهد راحل های مناسب از سوی وزارت مالیه را با آنان سپرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۶
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

 ۳۰قوس۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو  هفتۀ گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، قندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده اند،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

بازگشت به صفحه خبر