پلان استراتیژیک پنج ساله جدید برای ریاست عمومی گمرکات ساخته میشود!

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۲:۵۹
............


نشست تدوین پلان استراتیژیک پنج ساله ریاست عمومی گمرکات تحت رهبری مولوی محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات در تالار جلسات معینیت عواید و گمرکات برگزار گردید.
در این نشست معاونین تخنیکی و عملیاتی ریاست عمومی گمرکات، رؤسا، تعدادی آمرین و مسئولین ولایتی گمرکات به گونه آنلاین اشتراک داشتند.
رئیس عمومی گمرکات در ابتدا به اهمیت پلان استراتیژیک پنج ساله پرداخت و به مسئولین توصیه نمود تا همکاری همه جانبه را در جهت تدوین این پلان به خرچ دهد.
همچنین در این نشست ریاست پلان، پالیسی، نظارت و ارزیابی ریاست عمومی گمرکات در مورد ترتیب و راهبرد این پلان پریزینتیشن معلوماتی همه جانبه ارائه نمود. اشتراک کنندگان در این جلسه پیرامون پلان کاری و کمیته کاری متذکره بحث و تبادل نظر نموده و تصامیم لازم را در این خصوص اتخاذ نمودند.
قابل ذکر است، که پلان استراتیژيک پنج ساله ریاست عمومی گمرکات تا اخیر سال روان مالی نهایی خواهد گردید و به منظور تائیدی به مقام محترم وزارت مالیه ارسال خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ارزیابی تخنیکی فعالیت های گمرکی انجام‌ شده در ماه سرطان صورت گرفت

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی تخنیکی فعالیت های انجام‌ شده در گمرکات طی ماه سرطان سال جاری (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج ملا نعمت‌ الله حسن معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و حضورداشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۳۰
Background image

سفر رسمی رئیس عمومی املاک امارتی به ولایات هرات، نیمروز و فراه

۱۷اسد ۱۴۰۵هـ.ش

رئیس عمومی املاک امارتی وزارت مالیه الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی در رأس یک هیئت مسلکی به ولایات هرات، نیمروز و فراه سفر رسمی نمود.
نامبرده در جریان این سفر با هر سه مستوفی. . .

بازگشت به صفحه خبر