وزیر مالیه با ولسوالان ولایت غزنی دیدار کرد!

admin_mof
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۱:۳۷
............

 

الحاج ملا محمد ناصر آخوند وزیر مالیه با ولسوالان (۱۹) ولسوالی ولایت غزنی دیدار کرد و مشکلات و خواسته های آنان را استماع نمود.
در این دیدار ولسوالان ولایت غزنی ضمن شریک ساختن مشکلات ساحات مربوطه، درخواست نمود که در بودجه سال مالی آینده در بخش صحت، بازسازی و دیگر بخش های پروژه های انکشافی به این ولسوالی ها بودجه اختصاصی داده شوند تا مشکلات مردم ولایت غزنی حل گردد.
وزیر مالیه گفت که تلاش می کند تا توسط بودجه ملی مشکلات تمام هموطنان را حل نمایند و اطمینان داد که با مردم ولایت غزنی نیز در بخش تطبیق پروژه های نام برده همکاری لاز خواهد کرد

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۰۴هـ.ش)  میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۰:۵۶
Background image

کمره های امنیتی در شش گمرک کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفت!


۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، به تعداد (۲۱۵) کمره های امنیتی را در گمرک تورخم، دند پتان، خوست، بندر غلام خان، بندر والی ولایت نیمروز، و بخش لابراتوار ریاست عمومی. . .

بازگشت به صفحه خبر