سرپرست وزارت مالیه با سفیر جدید التقرر کشور شاهی بریتانیا مقیم کابل ملاقات تعارفی نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۲ - ۱۵:۵۰
سفیر بریتانیا

محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء امروز مؤرخ ۱۲ جوزا ۱۳۹۸ با محترمه الیسن ماری بلیک، سفیر جدید التقرر کشور شاهی بریتانیا مقیم کابل در دفتر کارش ملاقات تعارفی نمود.

در این ملاقات سرپرست وزارت مالیه به ضمن خوش آمدید و تبریکی به ایشان از همکاری های بریتانیا به افغانستان اظهار سپاس و قدردانی نمود.

همچنان طرفین در رابطه به گسترش روابط اقتصادی و تجارتی میان دو کشور، اصلاحات  و ایجاد شفافیت در بخش های عواید و گمرکات و جلب سرمایه گذاری های شرکت های بزرگ بریتانیا برای سرمایه گذاری در بخش معادن بحث و تبادل نظر نمودند.

سرپرست وزارت مالیه پالیسی خود کفائی اقتصادی و بسته سرمایه گذاری مالی را برای ایشان تقدیم نموده و خواهان سرمایه گذاری ایشان در سکتور های مختلف که مورد علاقه شان باشد، گردید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۲
Background image

جلسه آنلاین با مستوفیت‌های درجه اول و دوم کشور برگزار گردید!

۱۸عقرب ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه آنلاین با مسئولین مستوفیت‌های درجه اول و دوم کشور به رهبری معاون امور مستوفیت‌های ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با حضور داشت تعدادی از روئسای این ریاست برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۵۳
Background image

برنامه‌های آموزشی برای کارمندان گمرک ولایت قندز و مستوفیت ‌ولایت بلخ آغاز گردید!

۱۷عقرب۱۴۰۴هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه آموزشی (۲۳) روزه برای (۶۳) کارمند عواید مالیاتی و غیرمالیاتی مستوفیت ولایت بلخ در مستوفیت بلخ آغاز شد.
در این. . .

بازگشت به صفحه خبر