رئیس عمومی تفتیش داخلی و هیئت همراه به ولایت بامیان سفر کردند!

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۸ - ۱۰:۴۰
...........

انجنیر عبداللطیف خالد رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه و هیئت همراهش به منظور ارزیابی امور و پیگیری تطبیق توصیه های تفتیش به ولایت بامیان سفر رسمی کردند.
در جریان این سفر هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی از مستوفیت ولایت بامیان و همچنان از دفاتر مربوطه این اداره به طور جداگانه دیدار نموده و در مورد موضوعات مربوطه با مستوفی این ولایت بحث و گفتگو کردند.
رئیس عمومی تفتیش داخلی طی جلسه ای در رابطه به اهمیت تفتیش صحبت نمود و تاکید کرد که توصیه های اصلاحی داده شده از سوی مفتیشین را در عصره وقت تطبیق نموده و گزارش آن را با این ریاست شریک سازند.
بعداً هیئت تفتیش داخلی یک تعداد دوسیه ها را به شکل نمونه بررسی کرده و مشوره های تخنیکی ای را با کارمندان در بخش های مربوطه شریک نمودند.
در پایان رئیس عمومی تفتیش داخلی مشکلات و خواست های مسئولین و کارمندان مستوفیت مذکور را استماع نموده و تعهد نمود که جهت حل، آنها را با رهبری وزارت شریک خواهند ساخت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۰۴هـ.ش)  میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۰:۵۶
Background image

کمره های امنیتی در شش گمرک کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفت!


۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، به تعداد (۲۱۵) کمره های امنیتی را در گمرک تورخم، دند پتان، خوست، بندر غلام خان، بندر والی ولایت نیمروز، و بخش لابراتوار ریاست عمومی. . .

بازگشت به صفحه خبر