به کارمندان ممتاز مستوفیت ها تصدیق نامه اهداء گردید!

syllab_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۵:۵۶
..........


طبق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، به فارغان ممتاز برنامه آموزشی (۲۳) روزه که برای (۳۸) تن از کارمندان خدمات مالیه دهندگان و (۴۵) تن از کارمندان حوزه های مالیاتی در بخش های مربوطه دایر گردیده بود، تصدیق نامه اهداء گردید.
در جلسه که به همین مناسبت دایر گردیده بود، مولوی منصورالحق ذاکر معاون حمایوی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه، مولوی محمد نادر همایون آمر آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری و اشتراک کنندگان برنامه آموزشی حضور داشتند.
مولوی منصورالحق ذاکر معاون حمایوی ریاست عمومی عواید از تمام کارمندان خواست تا امور خود را با صداقت و ایمانداری کامل انجام دهند، و با در بخش های مربوطه با مردم رویه نیک کنند، وی تاکید نمود، تا کارمندان از همچو برنامه ها استفاده خوب نموده و خود را به آموزش های مسلکی آراسته نمایند، تا در وظایف محوله شان با مشکلات مواجه نشوند.
مولوی محمد نادر همایون آمر آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت مالیه گفت: در حال حاضر تمام مصارف دولت از بودجه مستقل ملی انجام می شود، لذا لازم است در جمع آوری عواید ملی از شفافیت و صداقت کامل کار بگیرید.
نامبرده افزود؛ که این گونه برنامه های آموزشی برای افزایش ظرفیت های مسلکی کارمندان مفید بوده و اضاف نمود که تمام مسئولین باید از هر گونه بی عدالتی و فساد در عرصه امور مالیاتی جلوگیری نمایند.
قابل ذکر است که در این برنامه آموزشی به اشتراک کنندگان در مدت (۲۳) روز آموزش های نظری و عملی از سوی ترینران مجرب جهت آشنایی کامل با قوانین مالیاتی، طرزالعمل ها، محاسبات مالیاتی و سیستم های مالیاتی ارائه گردید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۳:۴۷
Background image

در نشست اداری ریاست عمومی گمرکات روی یکتعداد موضوعات مهم بحث صورت گرفت!


۴سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
چهارمین نشست اداری سال مالی(۱۴۰۴هـ.ش) ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه تحت رهبری رئیس عمومی گمرکات الحاج مولوی محمد حامد احمد در مقام این ریاست دایر گردید.
در این نشست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۴۵
Background image

سمینار آموزشی برای کارمندان گمرک ابونصر فراهی، نیمروز و هرات آغاز گردید!


۳ سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
طبق پلان تدریسی سالانه اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، سمینار آموزشی برای (۳۰) تن از کارمندان گمرک ابونصر فراهی، نیمروز و هرات برای مدت یک ماه در تالار کنفرانس. . .

بازگشت به صفحه خبر