برنامه آموزشی مدیریت برای (۵۰) تن کارمند ریاست عمومی عواید وزارت مالیه آغاز گردید!

syllab_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۱۵:۰
.........



ریاست منابع بشری وزارت مالیه با هماهنگی ریاست عمومی عواید، برنامه آموزشی مدیریت و رهبری را برای (۵۰) تن کارمند ریاست عمومی عواید آغاز نمود.
این برنامه که در تالار جلسات معینیت عواید و گمرکات آغاز گردید، در آن مولوی احمد شاه شاکر رئیس منابع بشری وزارت مالیه، حافظ خلیل احمد معاون عملیاتی ریاست عمومی عواید و تعدادی از کارمندان این ریاست اشتراک داشتند.
مولوی احمد شاه شاکر در سخنرانی افتتاحیه این برنامه گفت، برنامه مذکور برای شما دایر شده است و برای سایر کارمندان ملکی نیز ضروری می باشد. اما وقتی شما با مدیریت آشنایی نداشته باشید، در انجام امور یک اداره ناتوان می مانید.
نظام ما متشکل از ادارات مختلف می باشد، اگر فعالیت یک اداره خدا نکرده برهم بخورد، تمام نظام برهم میخورد، وزارت مالیه حیثیت ستون فقرات نظام را دارد که توجه بیشتر باید به آن صورت بگیرد. ما و شما باید تعهد داشته باشیم، زمانیکه متعهد شدیم میتوانیم هم کار کنیم و هم دروس خویش را به شکل احسن بیاموزیم.
محترم حافظ خلیل احمد معاون عملیاتی ریاست عمومی عواید تاکید نمود، که این برنامه آموزشی را باید به شکل درست تعقیب نمائید و وقت خود را تلف نکنید؛ تا به نحو بهتر از آن بیاموزید و در کارهای روزمره خویش ازش بهره ببرید.
قابل تذکر است که این برنامه آموزشی به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۶:۴۶
Background image

مستوفی جدید برای ولایت هرات معرفی گردید

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) مولوی محمد عادل اکرام که به عنوان مستوفی جدید ولایت هرات تعیین گردیده بود، امروز از سوی مفتی عبدالمتین سعید معین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۲۴
Background image

مستوفی جدید برای ولایت فراه معرفی گردید

۲۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) حاجی نعمت‌الله مغیره که به عنوان مستوفی جدید ولایت فراه تعیین گردیده بود، از سوی مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۱۵
Background image

چهارمین نشست رهبری معینیت اداری به منظور همگاهنگی و پیشرفت امور برگزار گردید

۲۲ ثور ۱۴۰۵هـ.ش
چهارمین نشست رهبری معینیت اداری در سال روان (۱۴۴۷) هـ.ق تحت ریاست مولوی دوست محمد مخلص معین اداری وزارت مالیه و با اشتراک روئسای مربوطه در تالار جلسات معینیت مذکور. . .

بازگشت به صفحه خبر