برای اولین بار در گمرک اسپین بولدک ترازوی دیجیتالی فعال گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۰ - ۱۲:۰
خبر

ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه برای اولین بار در گمرک سپین بولدک ولایت کندهار ترازوی دیجیتالی را فعال و به بهره برداری سپرده است.

این ترازو دیجیتالی وزن و شماره پلیت موترهای باربری را به صورت اتومات ثبت کرده و به سیستم اسیکودا ارسال می کند که از با این کار از ضایع شدن عواید ملی و وزن اضافه جلوگیری می گردد.

قابل یادآوریست که با تسلط امارت اسلامی، از سوی تیم تخنیکی ریاست عمومی گمرکات در پنج گمرک کشور (تورخم، حیرتان، آقینه، سپین بولدک و دند پتان) ترازو های دیجیتالی فعال گردیده و در پنج گمرک دیگر نیز به زودی فعال خواهد شد.

خبر

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۸
Background image

در دو هفته گذشته یک مقدار اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!

۱۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات قندهار، فراه و هلمند یک مقدار اموال قاچاقی را ضبط نموده اند، که قاچاقچیان می. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

جلسه آفر گشایی پروژه ساخت مارکیت تجارتی ظاهر شاهی برگزار گردید!


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی املاک امارتی وزارت مالیه جلسه آفرگشایی پروژه ساخت مارکیت تجارتی ظاهر شاهی واقع ناحیه (۱) مندوی شهر کابل را با حضور داشت چندین شرکت داوطلب در سالون کنفرانس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۲۲
Background image

مسوده تفاهم ‌نامه اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و ایران مورد بحث قرار گرفت

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه آمادگی برای اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی میان امارت اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران به ریاست انجنیر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه، با. . .

بازگشت به صفحه خبر