بالاترین عواید گمرکی در تاریخ گمرکات افغانستان

admin_mof
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱ - ۱۳:۰
خبر

برای نخستین بار در تاریخ گمرکات افغانستان در (۱۱) ماه اول سال مالی (۱۴۰۱)، مبلغ (۱۰۰) میلیارد افغانی عواید از گمرکات کشور جمع آوری گردیده است. این در حالیست که قبل از حاکمیت امارت اسلامی، عواید سالانه گمرکات کشور هرگز از (۷۲) میلیارد افغانی افزایش نه یافته بود.

با اینکه تعرفه گمرکی مواد غذایی اولیه از سوی رهبری امارت اسلامی افغانستان (۶۸) درصد کاهش یافته است؛ اما باز هم یک ماه قبل از به پایان رسیدن سال مالی، عواید گمرکی به (۱۰۰) میلیارد افغانی رسیده است.

افزایش بی سابقه عواید گمرکات نشان می دهد که کادرهای مسلکی و متعهد در گمرکات گماشته شده اند، سطح فساد به صفر رسیده و شفافیت کامل در امور ایجاد گردیده است.

در حال حاضر تمامی گمرکات کشور به صورت (۲۴) ساعته و (۱۶) ساعته برای طی مراحل سریع اموال تجاری فعالیت می کنند و علاوه بر آن تمامی موانعی که فرا راه تجار می گردید و یا زمینه فساد را مهیا می ساخت از بین رفته است.

وزارت مالیه به ویژه ریاست عمومی گمرکات متعهد به عصری‌سازی گمرکات کشور و ایجاد تسهیلات لازم برای تجار در تمامی گمرکات می باشد؛ تا عواید ملي گمرکی بیشتر شده و با شفافیت کامل به خزانه دولت سپرده شود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۹
Background image

ترازوهای تناژ بلند در گمرکات قندهار و فراه به بهره برداری سپرده شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

سه پایه ترازوی تناژ بلند به ارزش (۲۶) میلیون افغانی در گمرکات قندهار و فراه از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه به منظور فراهم‌ سازی تسهیلات بیشتر برای تاجران و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۶:۱۸
Background image

کار نصب کامره های امنیتی به ارزش (۳۷،۸) میلیون افغانی در یک تعداد گمرکات آغاز گردید

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

روند نصب کردن کامره‌های امنیتی به ارزش حدود (۳۷،۸) میلیون افغانی در چهار گمرک کشور قندز، بلخ، نایب‌ آباد و کابل از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ارزیابی تخنیکی فعالیت های گمرکی انجام‌ شده در ماه سرطان صورت گرفت

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی تخنیکی فعالیت های انجام‌ شده در گمرکات طی ماه سرطان سال جاری (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج ملا نعمت‌ الله حسن معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و حضورداشت. . .

بازگشت به صفحه خبر