اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات در رابطه به ثبت و محصول موترسایکل های بدون اسناد!

syllab_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۱۴:۲۶
.............

 

طبق پیشنهاد وزارت مالیه و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء، جهت جلوگیری از جرایم جنايی در کشور و ایجاد تسهیلات برای مالکین موترسایکل های بدون اسناد، پروسه ثبت و محصول گمرکی موترسایکل های بدون اسناد در تمام گمرکات کشور آغاز گردید.
بر اساس این فیصله، مالکین موترسایکل های بدون اسناد مکلف اند، تا فورمه ترتیب شده را به شکل کمپیوتری خانه ‌پُری نموده و دو نفر را که حد اقل یکی از آنها تذکره الکترونیکی داشته باشد به عنوان ضامن معرفی کنند.
در حال حاضر گشت و گذار موترسایکل های بدون اسناد در سراسر کشور ممنوع می باشد، ریاست عمومی گمرکات از مالکین موترسایکل های مذکور احترامانه تقاضا می کند تا از این فرصت استفاده نموده و برای موترسایکل های خویش اسناد قانونی اخذ نمایند.
فورمه ترتیب شده ثبت و محصول موترسایکل های بدون اسناد را از لینک ذیل به دست آورده میتوانید.
لینک: https://customs.mof.gov.af/file_download/205/
د+بې+اسنادو+موټرسایکلونو+فورمه،+وروستۍ

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۰۴هـ.ش)  میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۰:۵۶
Background image

کمره های امنیتی در شش گمرک کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفت!


۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، به تعداد (۲۱۵) کمره های امنیتی را در گمرک تورخم، دند پتان، خوست، بندر غلام خان، بندر والی ولایت نیمروز، و بخش لابراتوار ریاست عمومی. . .

بازگشت به صفحه خبر