یک مقدار مواد خوراکی و غیر خوراکی تاریخ تیر در گمرک سرحدی اسلام قلعه حریق گردید!

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۹:۳۸
.............


۹ثور ۱۴۰۴هـ.ش
به مقدار (۲۷) هزار کیلو گرام مواد تاریخ تیر شده خوراکی و غیر خوراکی در گمرک سرحدی اسلام قلعه ولایت هرات که در هنگر های این گمرک موجود بود با هماهنگی ادارات در حضور داشت نمایندگان با صلاحیت آن حریق گردید.
قابل ذکر است، که مقدار از این اقلام به صورت قاچاقی وارد کشور گردیده بود و مقدار دیگر آن نیز پس از تاریخ انقضا از کشورهای خارجی وارد کشور شده بود که در هنگر های گمرک نگهداری میگردید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۰۴هـ.ش)  میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۰:۵۶
Background image

کمره های امنیتی در شش گمرک کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفت!


۱۸اسد، ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، به تعداد (۲۱۵) کمره های امنیتی را در گمرک تورخم، دند پتان، خوست، بندر غلام خان، بندر والی ولایت نیمروز، و بخش لابراتوار ریاست عمومی. . .

بازگشت به صفحه خبر