شرکت دولتی فارمسی ابن سینا پس از مدت ها تاخیر دوباره به فعالیت آغاز نمود

admin_mof
Tue, Oct 18 2022 6:02 PM
خبر

شرکت دولتی فارمسی ابن سینا وزارت مالیه بار دیگر تولید ادویه و محصولات بهداشتی را آغاز کرد.

شرکت دولتی فارمسی ابن سینا که تولید کننده انواع ادویه جات و محصولات بهداشتی با کیفیت بالا می باشد در سال های گذشته از فعالیت بازمانده بود که پس از حاکمیت امارت اسلامی و در نتیجه توجه ویژه دولت به شرکت های دولتی از جمله سایر شرکت های مهم دولتی، شرکت دولتی فارمسی ابن سینا نیز آغاز به فعالیت کرد که در حال حاضر خدمات مفیدی را در سطح ملی ارائه می کند.

شرکت دولتی فارمسی ابن سینا علاوه بر تولید ادویه و محصولات بهداشتی، باعث رقابت سالم بین دواخانه های فردی در زمینه فروش ادویه و کنترل قیمت ها می شود و برای حالات اضطراری مقداری از ادویه جات را نیز ذخیره می کند.

در حال حاضر این شرکت با امکانات محدود ۱۰ قلم ادویه را که شامل شربت دیفن هیدرامین و تابلیت پراستامول و تعدادی از محصولات موضوعي بهداشتی می باشد را تولید میکند و از طریق (۱۳۰) دواخانه فعال در سراسر کشور از جمله پایتخت خدمات مفیدی را به شهروندان ارائه می کند، که با فعالیت های مؤثر خود در سال مالی جاری ۲۵۹ میلیون افغانی را به خزانه دولت افزوده است.

خبر

قابل یادآوریست که این شرکت در سال (۱۳۳۳) با نام تصدی فارمسی آغاز به فعالیت کرد و در سال (۱۳۹۷) بر اساس قانون شرکت های دولتی به نام شرکت دولتی فارمسی ابن سینا مسمأ گردید. شرکت مذکور تا قبل از جنگ ها و چالش های دهه ۷۰ بیش از ۱۲۰ قلم ادویه و لوازم بهداشتی تولید می کرد که در سطح منطقه از شهرت خوبی برخوردار بود، اما در چهار دهه گذشته به دلیل ناامنی و بی توجهی، فعالیت های این شرکت به تاخیر افتاده بود، که اکنون با حاکم شدن امارت اسلامی دوباره شروع فعالیت کرد و خدمات مفیدی را در سطح ملی به شهروندان ارائه می کند.

Latest news

Sun, Jun 29 2025 2:09 PM
Background image

MoF Leads 5 Key IEA – Ministers, 6 Other Bodies for Important Decisions on Tariffs of Numerous Items to Promote Domestic Industry!

 

MoF Leads 5 Key IEA – Ministers, 6 Other Bodies for Important Decisions on Tariffs of Numerous Items to Promote Domestic Industry

 

The third meeting of the ‘Tariff Committee’ for. . .

Thu, May 29 2025 10:37 AM
Background image

MoF’s Statement: World Bank Disburses Its Outstanding $50 mln Loans!

As a result of continuous communication process and discussions on behalf of MoF with the representatives of World Bank (WB), the WB has opened its office in Kabul, and it is now fully. . .

Sun, Apr 13 2025 3:01 PM
Background image

Deputy Minister of Policy of MoF Discusses Bilateral Economic Cooperation with Iranian Delegation!

Deputy Minister of Policy of MoF Discusses Bilateral Economic Cooperation with Iranian Delegation

•    Eng. SM Zubair and M. Reza Nazari emphasized for strengthening bilateral economic. . .

BACK TO NEWS